недеља, 13. октобар 2013.

Ivana Vidić iz Knjaževca među prvih pet finalistkinja izbora za Mis Srbije

 

Anđeljka Tomašević, Tamara Momirov, Ivana Vidić, Jelena Sinđić i Jovana Maksimović su prvih pet finalistkinja izbora za Mis Srbije i otkriće nam šta žele u životu.

Nekoliko stotina devojaka se prijavilo za ovogodišnji izbor za Miss Srbije a samo 22 su imale tu čast i zadovoljstvo da postanu finalistkinje i steknu pravo da se bore za titulu ’’najlepše predstavnice srpske lepote’’ – Miss Srbije 2013.

 Ivana Vidić iz Knjaževca će u utorak, 15. oktobra, učestvovati na izboru za najlepšu Miss Srbije. Direktan prenos  Finalnog izbora  za Miss Srbije 2013 gledaoci mogu pratiti na TV PINK od 21 h.

Svaka od njih sanja da na Finalnoj večeri izbora 15.oktobra pobedi, ali o čemu još finalistkinje sanjaju i šta žele da ostvare u svojoj blistavoj budućnosti?Ovog puta, svoje snove će otkriti prvih pet finalistkinja: Anđeljka Tomašević, Tamara Momirov, Ivana Vidić, Jelena Sinđić i Jovana Maksimović.
Anđelka Tomašević, ima 20 godina i dolazi sa Kosova i Metohije. Studira Turizam i ugostiteljstvo a na finalni kasting je stigla iz Londona gde je bila na praksi.

- Želela bih živim i radim još neko vreme u Londonu koji sam zavolela i u kom se prijatno osećam. Moj san je da imam svoj lanac hotela i da jednog dana otvorim svoju Dečiji Fond za decu na Kosovu i u Srbiji.

 

-Anđelka Tomašević
-

Tamara Momirov ima 22 godine i dolazi iz Beograda. Sebe vidi kao uspešnog ekonomistu.
- Volela bih da završim još jedan fakultet i da se ostvarim kao uspešna žena. Želela bih da jednog dana doprinesem boljoj zaštiti ženskih pravi, ravnopravnosti kao i da pomognem u izgradnjama Sigurnih kuća za žene koje trpe torturu u porodici.-

Tamara Momirov

-

Ivana Vidić ima 19.godina i iz Knjaževca je. Šest godina je vodila plesnu školu i imala svoju grupu od 150 plesača.

- San mi je da jednog dana stojim na crvenom tepihu dok ispred mene blješte fotoaparati. Želela bih da imam i svoju liniju parfema. Najveći san mi je ipak da budem uspešna žena i majka i da ravnomerno balansiram karijeru i porodicu.


Foto: Promo/Miss Yu

-

Jelena Sinđić je najmlađa ovogodišnja finalistkinja. Ima 16 godina i dolazi iz Pančeva. Trenira atletiku, rukomet i plivanje.

- Volim sport i volela bih da budem profesionalni sportista. San mi je da pomognem kad god i kako god mogu bolesnima i siromašnima da se osećaju bolje i da otvorim Dom za nezbrinute

-


-
Foto: Promo/Miss Yu

 -
Jovana Maksimović ima 23 godine i dolazi iz Vršca. Diplomirani je ekonomista i želi da uskoro otvori računovodstveni centar.
- Najveći san mi je da jednog dana budem u mogućnosti da živim na relaciji Vršac – Maldivi. Da u svom gradu otvorim turističku aganeciju a na Maldivima filijalu i da tamo provodim šest meseci godišnje. Želela bih da doprinesem i unapređivanju grada Vršca.
-
 Foto: Promo/Miss Yu

-

------------------------------------------


Ivana Vidić
Ivana Vidić iz Knjaževca

Ivana Vidić
Ivana Vidić iz Knjaževca u BikinijuZa Ivanu možete  glasati  sajtu Telegrafa -: http://www.telegraf.rs/miss-internet/ivana-vidic

(Telegraf.rs) - Foto: Promo/Miss Yu

2 коментара:

  1. Naravno,treba da navijamo za Knjazevcanku nasu..ali realno ,ona je ovde najsebicnija ispala...svi zele nesto za druge, da pomognu deci,zenama itd..a ona samo o sebi razmislja.Ali ona je najlepsa od sve ovde.

    ОдговориИзбриши
  2. Normalno da je sebicna kad je samo navikla da dobija ;)

    ОдговориИзбриши

Hvala na Vašim Komentarima :

(neprikladni sadržaj u komentarima u kojima se vrši vređanje i omalovažavanje drugih osoba biće uklonjeni)