субота, 19. октобар 2013.

Knjaževac : Pretio je da ćemo završiti kao Ksenija i Filip

„Pokušao je da me ubije jer sam htela da ga ostavim. Rekao mi je: ‘Sada ćemo da završimo kao Filip (Kapisoda) i Ksenija (Pajčin)’. Uspela sam da pobegnem. Sutradan su mi javili da ga više nema”, kaže u potresnoj ispovesti za “Alo!” M. D. (36) iz Knjaževca, devojka V. M. (27), koji se prekjuče bacio pod voz u neposrednoj blizini Železničke stanice u Knjaževcu.


- On je bio moja velika ljubav, i ja njegova, bez obzira na razliku u godinama. Odlučila sam da ga, posle šest godina zabavljanja, ostavim jer želim brak, decu, ali on to nije želeo. Govorio mi je da ima vremena i da žene rađaju u četrdesetim. To nisam mogla da prihvatim, iako sam želela da s njim osnujem porodicu. Kada sam mu to rekla, napao me je nožem u mojoj kući. Uspela sam da uhvatim nož rukom i sprečim ga da mi prereže vrat - plačući priča za “Alo!” devojka mladića i dodaje da je potom prestravljeno istrčala iz kuće i pozvala njegovu majku i policiju.
Ubica povukao žalbu


Aleksandar Šundić (25), osuđen za ubistvo svoje devojke Stele Gundelj (26) na 15 godina zatvora, povukao je žalbu na prvostepenu presudu, čime je ona postala pravosnažna. Stela Gundelj je ubijena 13. februara u beogradskom naselju Medaković, a Šundić je zločin počinio zbog ljubomore.

- Njegova majka ga je pitala zašto je to uradio, a on joj je odgovorio: ‘Šalio sam se’. Posle saslušanja u policiji majka ga je odvela na razgovor kod psihijatra, gde je on ponavljao da ne može bez mene da živi. Na kraju je majci rekao: “Majko, ono što si mi sad uradila zapamtićeš za ceo život”. Bio je besan što ga je odvela kod psihijatra. Posle se bacio pod voz... - plačući priča M. D. i otkriva šta je pisalo u poslednjem SMS-u koji je dobila od V. M. pre nego što je izvršio samoubistvo.

„Videćeš koliko daleko mogu da odem i na šta sam spreman za našu ljubav”, pisalo je poruci. M. D., kako kaže, za tragediju najviše krivi mladićevu majku, koja ga nije vodila na lečenje.


To je radila kako bi sačuvala svoj ugled. Ovo je malo mesto, gde se takve stvari smatraju velikom sramotom. Znala je da joj je sin bolestan jer je umela da kaže da nikako ne ostajem sama s njim. Pokušavala je da me upozori. Ali sam ga ja volela i trpela njegove zabrane da se viđam s drugaricama, šminkam. Umeo je da me prati, bio je strašno ljubomoran - kaže M. D. i dodaje:

- Godinama sam bila uz njega. Nijedan drugi muškarac me nije zanimao.
Pomagala sam mu da završi fakultet. Trpela to što nije sa mnom hteo u javnost. U početku smo krili vezu zbog razlike u godinama. Ceo svoj život sam njemu podredila. Imala sam želju da se uzmemo i imamo topli dom. A sada ne mogu na sahranu da mu odem - rekla je M. D. i dodala da je V. M. bio student prava i da je volontirao u sudu u Knjaževcu.

Zločin zbog ljubomore


Maneken Filip Kapisoda (22) ubio je svoju devojku, pop pevačicu Kseniju Pajčin (32), a potom izvršio samoubistvo ispalivši metak u usta. Tragedija se dogodila 16. marta 2010. godine, a Filip je zločin najverovatnije počinio iz ljubomore.

Izvor ALO.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na Vašim Komentarima :

(neprikladni sadržaj u komentarima u kojima se vrši vređanje i omalovažavanje drugih osoba biće uklonjeni)