четвртак, 05. децембар 2013.

Knjaževac : Službenica Komercijalne banke ukrala 200.000 evra!


KNjAŽEVAC – Zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj i oštetila banku za najmanje 200 hiljada evra, policijski službenici iz Zaječara lišili su u četvrtak slobode M.N. (53), službenicu Komercijalne banke u Knjaževcu.


Po našim saznanjima, policija je do sada ustanovila da je M.N. prisvojila 200 hiljada evra, mada se sumnja da je ta suma daleko veća. Pominje se čak da je ona Komercijalnu banku oštetila za više od 400 hiljada evropskih novčanica.Naše informacije kazuju da je policija proverila poslovanje M.N. U poslednje dve godine i da je došla do sume od 200 hiljada evra, ali je gotovo izvesno da je šteta daleko veća, jer tek treba da se proveri njen rad pre 2011.

Po saznanjima ''Novosti'', M.N., koja je bila šef smene i koordinator šalteru Komercijalne banke, novac je podizala na nekoliko načina. Po prvom, sa naloga za uplatu, falsifikujući potpise kolega, podizala je novac. Takođe, sumnja se da je pare krala i tako što ih je, jednostavno, podizala sa štednih deviznih knjižica ove finansijske ustanove.

Protiv M.N. je podneta prijava i određen joj je pritvor od 48 sati.

Izvor http://www.novosti.rs foto arhiva Knjaževačke vesti

5 коментара:

 1. Znam je to je ona debela Miljana naprilitana baba pa oduvek je bila sumljiva. stalno nešto muva sve na brzinu kao radi šatro i nedaje obješnjenja klijentima detaljno šta i kako nego ofrlje, brznisnki i neodređeno da zbinu klijenta pa posle kusa sa računa kako i koliko joj treba? More treba da smene i Lelu kao odgovorno lice i Direktorku filijale zato štpo ništa nije znala o tome ova drpa li drpa.... znači nije sposobna za tu poziciiju pa neka ustupi mesto nekome ko jeste.

  ОдговориИзбриши
 2. pitanje je da li ostali nisu znali?!?!?!

  ОдговориИзбриши
 3. Pa nije mogla sama nikako.. Tu je i lela upletena ,,ahahahah

  ОдговориИзбриши
 4. U mesto da cuva te pare ili tako nesto ona gospodja kupuje kola, stan u Nis, ima kucnu pomocnicu daje 3000 e za cvece i zbunove u basti, cerku oblaci kao da je carica. Ma to je bre gov*** od zene treba dozivotno da ostane u zatvoru ko zna koliko je ona jos pokrala!!!

  ОдговориИзбриши
 5. ako je tako to je sramota, ali službenica je puštena iz pritvora, znači da nije sve istina što se piše

  ОдговориИзбриши

Hvala na Vašim Komentarima :

(neprikladni sadržaj u komentarima u kojima se vrši vređanje i omalovažavanje drugih osoba biće uklonjeni)