четвртак, 09. јануар 2014.

Tuga u Knjaževcu : Sutra sahrana poginulih u udesu kod Svrljiga

Građani Knjaževca ispred table sa umrlicama

Sutra će se na Istočnom groblju u Knjaževcu obaviti sahrana tragično preminulog bračnog para Sokolović  (Slaviša S. (46) i njegove supruge Dragane S. (38)).

Bračni par je pre dva dana (8.januara 2014) imao saobraćajnu nesreću na putu između Knjaževca i Svrljiga, blizu  mesta  Đurđica koje je i ranije  poznato po čestim udesima.

Tom priliko su Knjaževčani Slaviša S. (46) i njegova supruga Dragana (38) poginuli , dok su njihova deca Jelena S. (19) i sin M. S. (16) teško povređena - prebačena u niški Klinički centar.

Do udesa je došlo kad je Slaviša svojim „golfom“ prešao na levu stranu i naleteo na „ford“, za čijim je volanom bio Nišlija Đorđe S. (30).

Sahrana će se održati u petak 10.januara 2014 godine u 13.časova na Istočnom groblju u Knjaževcu, a od pokojnika će se oprostiti njihova deca Jelena i Miloš, roditelji i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Danas su brojni Knjaževčani još uvek potreseni ovom tragedijom,  koja je odnela dva mlada života u redovima čekali ispred tabli sa umrlica kako bi se informisali o predstojećoj sahrani i sutra se oprostili od nastradalih.


Inače tragično nastradalli supružnici su bili vlasnici  radnje  ,,DOO STARTER KNJAŽEVAC,, koja se nalazi u ulici Branka Metalca 6 u Knjaževcu  - Dragana S. je bila Direktor.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na Vašim Komentarima :

(neprikladni sadržaj u komentarima u kojima se vrši vređanje i omalovažavanje drugih osoba biće uklonjeni)